Skolen

Markabygda Montessoriskole startet høsten 2004 og har per i dag litt over 50 elever fordelt på 1. − 7. trinn. Småtrinnet består av to aldersblandet grupper fra 1. − 4. klasse, mens mellomtrinnet består av 5. − 7. klasse. Skolen følger kommunal skolerute, og vi bygger opplæringen på den nye læreplanen (Kunnskapsløftet) og tilpasset montessorimetoden. Alle elever går 5 dager i uka, og har en uteskoledag hver uke.


Skolefrokost og skolelunsj

Skoledagen vår starter klokka 08.15, men skolen er åpen fra 07.30. Da serveres det frokost til alle elevene. Skolefrokosten er en viktig start på skoledagen. I stede for å hive i seg ei brødskive hjemme før mor og far skal på jobb og barna skal på skolen, kan barna sitte i ro og fred og spise en god og næringsrik frokost i trivelige omgivelser. Frokosten består som regel av tradisjonell norsk brødmat med pålegg, men av og til blir det litt ekstra...

Til lunsj serveres det også tradisjonell brødmat med pålegg. Hver fredag serveres det varm lunsj.

Skoledagen

Undervisningstiden hos oss starter klokka 08.15 og varer til 13.45 alle dager. Dagen er oppdelt i to arbeidsøkter med en times pause midt i mellom. Tanken med å la elevene jobbe uavbrutt, er at de da skal slippe å bli forstyrret i sitt arbeid og kan heller bruke tid på å fordype seg om sitt arbeid.
Skolen følger normal fag og timefordeling og har bl.a. svømmeopplæring for alle trinn.

Skoleskyss

Alle barn som bor i Levanger kommune har rett på gratis skoleskyss til skolen vår, på lik linje med de offentlige skolene i kommunen. Skolen har en egen minibuss som vi benytter til ekskursjoner, bassengkjøring mm.

Telefon stor buss: 90663008
Telefon minibuss: 91534685

Skolehelsetjeneste

Skolens helsesøster er på skolen hver tirsdag kl. 09.00 - 13.00. 
Skolens helsesøster er Hilde Skauge.
Se personkort

Nettressurser for elevene

NEO

Bruker ID:
Passord:

Husk?

ELEVSIDEN - Nettressurser for elevene     Skolens facebookside

Kontakt oss

Skolen ligger i Markabygda, ca 10 kilometer øst for Skogn st. Følg skilting til Markabygda fra E6 ved Skogn.

Addresse: 7622 Markabygda, Norge
Telefon: 74 01 75 84
Rektor: 90 59 15 44

E-post: post@mbms.no

iv> y> iv>